VARE_img_160_edit_lo.jpg

Coaching Väre

Väre on johtajien, esimiesten, vaativaa työtä tekevien asiantuntijoiden ja organisaatioiden inspiroiviin valmennus- ja sparrauspalveluihin erikoistunut yritys, joka yhdistää valmennuksen ja sparrauksen johtamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Yrityksen missio on auttaa yksilöitä ja yhteisöjä saavuttamaan tavoitteensa ja elämään onnellisempaa elämää – myös matkanteon aikana.

Nimi Väre tulee myönteisistä kylmistä väreistä ja muutoksen aaltovaikutuksesta. Hienot saavutukset eivät tapahdu sattumalta. Saavutusta edeltää tavoitteen asettaminen ja huolellinen valmistautuminen tavoitteen toteuttamiseen. Matkalla olo on askelia eteenpäin, taaksepäin, ehkä sivuillekin ja jälleen eteenpäin oivallusten ja itsetuntemuksen lisääntymisen kautta. Parhaimmillaan oivaltaminen, tavoitteiden saavuttaminen ja onnistuminen tuntuvat upeana kokemuksena – myönteisinä väreinä. Aaltovaikutuksen ansiosta muutoksen myönteiset vaikutukset ulottuvat muihin organisaation jäseniin, asiakkaisiin, henkilön lähipiiriin jne.

 

anne_niskala.jpg

Anne Niskala

Anne Niskala on kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus talouden johto- ja asiantuntijatehtävistä. Annen liiketoimintalähtöiset valmennukset yhdistävät aivan erityisellä tavalla arvostavan johtajuuden, liiketaloudellisen osaamisen ja hyvinvoinnin.  Annen intohimo on arvostavan johtajuuden kehittäminen, koska hänen mielestään juuri se vapauttaa potentiaalin. Kun energia, työnilo ja luovuus lisääntyvät, alkaa tapahtua haluttuja muutoksia. Anne on inspiroiva ja karismaattinen valmentaja ja sparraaja, jota on helppo lähestyä. Hänen vahvuuksiaan ovat vahva läsnäolo, asiakkaan kuuntelu ja aito kiinnostus auttaa. Businessälykkyys tekee hänestä hyvän yritysten valmentajan. Aikaisemmin urallaan hän on työskennellyt kansainvälisissä konserneissa, kuten Nokia, EY, Carrier ja Outokumpu. Anne on LCF Life Coach ja LCF Master Coach (Valmentamo) ja Suomen Coaching -yhdistyksen jäsen.

 

Coaching perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen. Tutkimustenkin mukaan persoonallisuutta paremmin johtotehtävissä menestymistä ennustavat kognitiiviset taidot.

Coachingin avulla voi:

  • päästä uudelle tasolle työssä ja johtamisessa
  • läpiviedä muutoksen
  • ottaa haltuun uuden vastuualueen
  • parantaa henkilökohtaista tehokkuutta, ajanhallintaa, päätöksentekoa ja priorisointia
  • yhdistää hyvinvoinnin ja menestyksen